Ugradnja implantata

Posted in Vijesti

implantat

Čvrst, stabilan i pouzdan već 35 godina: ANKYLOS C/X je rješenje za sve kliničke indikacije – sa svojom određenom, prirodnom estetikom i vrhunskom mehaničkom stabilnošću. Unutarnje povezivanje implantata i abutmenta uz pomoć frikcije omogućuje maksimum stabilnosti između implantata i nadogradnje.

Specifičnost Ankylos implantata je u činjenici da su prvi uveli unutarnje povezivanje implantata i abutmenta i na taj način uz pomoć frikcije, a u novije vrijeme i uz pomoć indeksiranja, postigli maksimum stabilnosti između implantata i nadogradnje. Bitno je napomenuti da su istraživanja pokazala kako upravo Ankylos implantati pokazuju najmanju poroznost između ova dva segmenta. Čak štoviše, ovo su implantati kod kojih je  dokazano kako je rub nedovoljno velik za prolazak bakterija, nema pomaka između implantata i abutmenta, te je tako spriječena resorpcija kosti, pa potporno tkivo ostaje zdravo, a implantat čvrst.

Do 31.03.2023.  iskoristite popust od 20% na ugradnju visoko-kvalitetnih titanskih ANKYLOS zubnih implantata s titanskom nadogradnjom i metalkeramičkom krunicom.

Ugradnju implantata plaćate 530EUR, a nakon perioda cijeljenja za dodatnih 530EUR dobit ćete titansku nadogradnju i keramičku krunicu.

Umjesto 1327,20EUR platit ćete samo 1060EUR.